Количка 0 x

Есен, Есен – най-красивият сезон…

Есен, Есен – най-красивият сезон…
Есента е сезонът, който носи радост и усмивка, спокойствие и топлина, домашен уют и тишина. Ето защо и тази година модните дизайнери залагат на стилни и ярки дрехи, с които всяка жена може да блесне.

Кои цветове ще се носят тази есен?

Както винаги черното, бялото и сивото са класическите есенно-зимни цветове. Те ще бъдат особено походящ избор, когато става въпрос за връхни дрехи. Черното и бялото остават класическа комбинация и за офиса.

Бежовото и прасковата също са актуални и през сезон 2020-2021.

6

Цветът на сангрията

Подходящ е за момичета с всякакви форми и се съчетава с почти всеки друг цвят. Сангрията е подходящ както за всекидневното облекло, така и за парти с приятели. Можете да изберете и подходящи аксесоари в този цвят, с които да освежите някоя дреха с класически цвят.

2

Северно сияние

Подходящ е за стилни дами. Представлява червено с множество нюанси и е идеален за онези, които искат да се откроят и подчертаят своята идентичност.

3

Цвят люляк

Люлякът се свързва предимно с пролетта, но този есенно-земен сезон безспорно ще е задължителен елелемнт във всеки дамски гардероб.

4

Лъчиста Орхидея

„Лъчиста орхидея“ се съчетава много добре с мляко, бежови, кафяви и сиви нюанси, а също и с дрехи или аксесоари с метален блясък.

5

Цвят Кипарис

Почти всички съществуващи в природата нюанси, погълнати от тъмно-зелено, се наричат „Кипарис“.Този нюанс е невероятно спокоен, гъвкав и може да бъде основен при избора на палто, пуловер или рокля.

X