Количка 0 x

Топ Trendy предложения за грим за Св. Валентин ’21

Топ Trendy предложения за грим за Св. Валентин ’21
Стела Иванова – Stell – професионален гримьор, споделя с нас Trendy идеи за грим подходящи за Свети Валентин 2021. Стела е ученичка на утвърдената в това изкуство гримьорка Пепа Стоянова – Proface. В работата си Стела използва основно продуктите на Affect Cosmetics, PROFACE cosmetics, KRYOLAN- професионални марки за грим. Тя вярва, че перфектният грим ни прави съвършени!
Устните са в класическото червено червило, което винаги остава в тенденция. Може да се добави тъмно червен цвят, цвят – вино или цвят – фуксия. Блясъкът е задължителен, за да изглеждат устните сочни и с повече обем. Кожата трябва да изглежда чиста, сияйна и здрава. Стела ни съветва да забравим за “праха”.

Тенденциите в грима за Св. Валентин тази година са в червено и ярки цветове.

Акцент са очите. Графична очна линия, пастелни сенки, много блясък и екстра дълги мигли заобикалят очите. Погледът е изразителен и дълбок. Ако обичате да блестите и да привличате внимание, поставете на очите брокат(пигмент). Ако пък сте по-ексцентрични, действайте смело и нарисувайте малко сърце на скулите като игрив акцент. 

Ползвайте топли нюанси сенки (опушен грим). Топлите цветове имат способността да затоплят тъмните очи и да засилват светлите.

Още една Trendy тенденция в грима за Свети Валентин тази година е в nudemom стил, с минимално количество грим на лицето и почти наподобяващо ефект „без грим”.

Акцент тук е естественият и сияен ефек – “без прах” на лицето и много хидратиращ крем. Очите са в нежни тонове сенки. Долният клепач е подчертан със сенки- тъмна гама- топли цветове, за да изпъкне окото и да придаде дълбочина на кафявите очи. На горния клепач е желателно да не се нанася грим или да използвате сенки в неутрални нюанси. Устните са в нежно прасковено или розово червило, което стои естествено и бляскаво!

X